Óriás tartályok indultak útnak

5 méter átmérőjű, közel 20 méter magas és 18 tonnát nyom a tartály, melyből közel 3 hónap munka után, 3 készült a telephelyünkön. 30 éves fennállásunk óta ezek a legnagyobb berendezések, melyek kikerültek műhelyünkből. Méretük óriási kihívást jelentett a gyártás és összeszerelés folyamán is.

Túlméretes szállítmány indul este Ceglédről

Négy óriás tartályt rakodtak ma teherautóra a ceglédi tartály berendezéseket gyártó cégnél. A hatalmas méretű, mintegy 250 köbméteres tároló szerkezeteket egy daru segítségével helyezték el a teherautón. A szállítmányt ma éjszaka viszik egy szolnoki vegyiüzembe.

Nagyszabású tartálygyártási projekt a PATENT Kft-nél

Nagyszabású tartálygyártási projekt a PATENT Kft-nél

2016 ősz végéig egy kiemelkedően jelentős beruházáshoz gyártunk élelmiszeripari tartályokat a Tisza-TK Projekt Kft. részére. A PATENT Kft a cukorüzemi tartálypark tervezési és kiviteli (tervezés, előgyártás és helyszíni szerelés) munkálataira szerződött.

Álláshirdetések - kiemelt kép

Álláshirdetések

Álláshirdetés az alábbi munkakörök ellátására…

Jelentős fejlesztések valósultak meg a patent kft.-nél!

Jelentős fejlesztések valósultak meg a Patent Kft.-nél!

Cégünknél a telephely fejlesztési beruházás befejeződött. A beruházás keretein belül 40 férőhelyes parkoló, mintegy 7000m2 belső szilárd burkolat, egy új kb.360m2 iroda épület, a meglévő 1400 m2-hez kb.1800 m2 gyártó csarnok épült, amely több integrált részből például lakatos, forgácsoló és felületkezelő üzemrészből áll.

Tartályok készítése orosz gyógyszeripari projektekhez

Tartályok készítése orosz gyógyszeripari projektekhez

Egy oroszországi gyógyszeripari projekthez készítünk tartályokat. Csiszoló-polírozó gépünkkel meggyőző felületkikészítést tudunk végezni.

Call Now Button