Gyártottunk már 50L-es és 3600 m3-es tartályokat is, azonban legtöbb termékünk 0,1 m3 és a közúton még engedélykötelesen szállítható térfogatok közé sorolható, tehát az üzemünkben legyártható termékek méretének csak a közúti szállítmányozás szab határt.

Helyszíni építésű tartályok kivitelezését is vállaljuk és ezen a területen is jelentős referenciáink vannak.

A gyártás során maximális figyelmet fordítunk az adott iparág különleges követelményeinek történő megfelelésre. A gyártás során mérnökeink folyamatos kapcsolattartással biztosítják a projektek zökkenőmentes előrehaladását.

A hazai piacon és a térségben is egyedülállóan házon belül rendelkezünk a technológiai berendezések legyártásához szükséges összes technológiával és géppel/berendezéssel.

Az utóbbi időben több partnerünk részéről felmerült az igény a Hastelloy, vagy egyéb Nikkel ötvözetből készülő tartályok gyártása iránt ezen anyagok szilárdsági és hőállósági tulajdonságai miatt.

Felületkezelés

Gyártmányaink külső-belső csiszolása, polírozása partnereink egyedi igényei szerint történik speciális gépekkel.

A rozsdamentes acél felületek pácolása-passziválása a legmodernebb technológiával egy korszerű, és minden környezetvédelmi szabályozásnak megfelelő létesítményben zajlik.